Galatasaray'a Yapılan Bomba Transfer Teklifi: 3 Oyuncu Artı 35 Milyon Euro

Galatasaray Transfer Gelişmeleri: Tottenham ve Brighton İle Masaya Oturuldu

Galatasaray, İngiltere'ye transfer görüşmeleri yapmak üzere giden bir ekiple ilgili son dakika haberlerine sahip. Tottenham ve Brighton kulüpleriyle masaya oturan Galatasaray, Victor Nelsson, Sacha Boey ve Nicolo Zaniolo için gelen tekliflerin detaylarını ortaya çıkardı.

Galatasaray transfer ekibi, İngiltere'de Tottenham ve Brighton ile görüşmelerde bulundu. Tottenham'ın Victor Nelsson ve Nicolo Zaniolo için sunduğu teklifin detayları belli oldu. Galatasaray yönetimi, her iki oyuncunun da çıkış maddeleri olduğunu belirterek 60 milyon euro talep etti. Tottenham ise Galatasaray'a 2-3 oyuncuyla birlikte 30-35 milyon euro önerisinde bulunmaya hazır olduğunu bildirdi. Galatasaray yönetimi bu teklife olumlu bakmazken, görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan, Sacha Boey için Brighton ile görüşmelerin yapıldığı ve 18.5 milyon euroluk teklifi artırmaya çalıştıkları belirtildi. Galatasaray yönetimi, bu oyuncuların satışından gelecek kaynağa bağlı olarak diğer hedef oyuncular için çalışmalara hız vereceği bilgisi paylaşıldı.

Transfer sürecinde Galatasaray'ın öncelikli olarak satış yapmayı planladığı ve ardından yeni transferler için harekete geçeceği vurgulandı. Galatasaray'ın İngiltere turunda bu oyuncuların satışıyla ilgili somut adımlar atmayı ve daha sonra transfer bütçesine göre hareket etmeyi planladığı belirtildi.

Post a Comment

Desteğiniz ve öneriniz için teşekürler...

Daha yeni Daha eski