Ücretsiz Web Site Nasıl Kurulur? Blogger ile Web Site Nasıl Kurulur? 2022 - Oyun Gros

Blogger ile Web Sitesi Nasıl Açılır?


 Bir web sitesi oluşturmanın pek çok farklı yolu var. Ücretsiz alternatifler, pahalı özel yazılımlar, profesyonel bir ekip ya da bir web sitesi mimarı… Eğer siz de artık bir web sitesine ihtiyaç duyuyorsanız ancak işe nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, internet sitesi nasıl açılır sorusunu gelin size adım adım açıklayalım.

Web Site Nasıl Açılır?

Sizlerde benim gibi bir web siteye sahip olmak için sizlere hazırlamış olduğum bu yazıyı dikkatlice okuyun veya Youtube üzerinden videomu izleyerek sizde bir site açabilirsiniz...


  • İlk olarak blogger.com Web sitemize giriş yapıyoruz ve ardından aşağıda görmüş olduğunuz Başlık yazan yeri dolduruyoruz.

website
  • Evet başlığımızı doldurduktan sonra gelen sayfa sizin alan adınız (domain) olacak alan adı oyungros.net gibi veya oyungros.blogspot.com. Belirleyeceğiniz alan adı sizin siteye yönlendiren isminiz yani uzantınız olacak.

domain

  • Sonraki gelecek sayfada sizin Görünen adınızı isteyecek bu sizin yazar isminiz olacak yayınladığınız yazılarda gözükecektir.

Görünen ad
  • Bu aşamalardan sonra sizi sayfanızda yayınlayacağınız yazıları, ayarlarınızı, tema gibi özellikleri göreceğiniz sayfaya yönlendirecektir.

blogger

  • + Yeni Yayın yazısına basarak yeni yayınlar paylaşabilirsiniz şimdilik Web Siteniz hazır Hayırlı Olsun Sitenizi geliştirmek için Web Sitemdeki Web Site Nasıl açılır? yerinden Blogger ile yazısından öğrenebilirsiniz.









2 Yorumlar

Desteğiniz ve öneriniz için teşekürler...

Yorum Gönder

Desteğiniz ve öneriniz için teşekürler...

Daha yeni Daha eski